Cégünkről

KIK VAGYUNK?

A Szatellit Zrt. sikertörténete több mint negyed évszázada indult útjára. Megrendelőink körében munkatársaink szakmaisága és az általunk kínált biztonságtechnikai eszközök széles palettája teszik népszerűvé vállalkozásunkat.

Tevékenységi körünkbe tartozik a biztonságtechnikai eszközök, valamint elektronikai alkatrészek importálása, forgalmazása, szervizelése, és a hozzájuk tartozó szaktanácsadás biztosítása. Több biztonsági rendszer, eszköz kizárólagos magyarországi forgalmazói lettünk az évek során.

ÉRTÉKEINK

Elkötelezettek vagyunk partnereink iránt, tevékenységünket precízen, rugalmasan, diszkréten, az ügyfél igényeihez igazítva végezzük, szakmai tudásunk legjavát nyújtva. Ügyfeleink belénk fektetett bizalmát minőségi, szakmailag kifogástalan munkánkkal viszonozzuk.

1987-ben Lantos Emil lerakta a cég alapjait elektronikai kiskereskedelemmel.

1998 óta foglalkozunk biztonságtechnikai eszközökkel, melyeket 2004 óta saját importból elégítünk ki.

2009-től saját szervízt működtetünk, és a piaci igényekre reagálva import termékeinket értékesítés előtt teszteljük.

2013-tól a kifejezetten német piaci elvárásokra készített MAZi termékek kizárólagos magyarországi képviseletét is ellátjuk.

2015-től mindezek mellett a folyamatos, tudatos cégépítés és fejlődés jeleként a Szatellit Zrt. kiemelt partnerként forgalmazza a Hikvision kamerarendszereket is.

2016-tól a Hikvision kaputelefonokkal, Pyronix mozgásérzékelőkkel és a Polon-Alfa tűzjelző rendszerekkel szélesítettük termékpalettánkat.

2017-től kínálatunk több hazai és külföldi termékcsaláddal bővült. Megtalálhatók a Makrai Transformers és a MEAN WELL tápegységei, a Pannon Power szünetmentes tápegységei, a BFT és a Proteco kaputechnikai megoldásai.

2017.11.01-én cégünk jogelődjével együtt fennállásának 30 éves születésnapját ünnepli